Previsió Meteorològica pel 7 i 8 de Gener

Dissabte 7 de Gener de 2012:

Tª Màxima : Entre 13 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel serè pràcticament tota la jornada , amb algun núvol de vent i visibilitat excel·lent. Ambient ventat a primeres hores i agradable al migdia.

Vent: Tramuntana forta de matinada , baixant de força 6/8 a 5/7 i posteriorment a força 4/6 des de primeres hores del matí fins a la tarda. A ultima hora de la tarda encara afluixarà més fins establir-se força 4/5.

Estat de la Mar: Forta Maror amb àrees de maregassa durant la matinada, Maror amb àrees de Forta Maror al matí i marejol a la tarda i vespre. Mar de fons de gregal baixant dels 2m fins al metre d'alçada.

Diumenge 8 de Gener de 2012:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

Estat del cel: Cel serè pràcticament tota la jornada , amb el pas d'alguna banda de núvols alts i mitjos a partir de migdia. Ambient més fred de nit i més agradable al migdia

Vent: Tramuntana moderada a primera hora de la matinada , de força 4/6 , baixant d'intensitat i encalmant a primera hora del matí. Mestral fluix des de mig matí fins a la tarda. A partir del vespre i nit tornarà a entrar tramuntana , pujant ràpidament de força 3/4 a 5/7.

Estat de la Mar: Maror de matinada amb àrees de forta maror. Marejol amb àrees de maror fins al vespre , i de nou Forta Maror a partir d'aleshores. Mar de fons de gregal entre 1 i 1,5m.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada