Previsió Meteorològica pel 19 i 20 de Febrer

Diumenge 19 de Febrer de 2012:

Tª Màxima : Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

Estat del cel: Cel serè de matinada, però que s'anirà tapant de núvols alts i mitjos amb el pas de les hores. A partir de migdia apareixeran bancs de núvols baixos que deixaran el cel ja totalment cobert fins al final del dia. Entre el vespre i ultima hora de la nit es poden arribar a escapar 4 gotes. Ambient més fresc degut a que poc veurem el sol.

Vent: Terral de matinada, girant mica en mica a tramuntaneta a partir de mig matí , de força 2/4. A partir de la tarda i vespre es reforçarà mica en mica i a la nit arribarà a força 5/7.

Estat de la Mar: Arrissada de matinada i matí. Marejol a migdia i maror a partir del vespre i nit. Mar de fons de gregal entre 0,5 i 1m d'alçada.

Dilluns 20 de Febrer de 2012:

Tª Màxima : Entre 7 i 9ºC
Tª Mínima: Entre 1 i 3ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada, però amb tendència ràpida a aserenarse del tot de bon matí, amb núvols de vent a les muntanyes i bona visibilitat. Al final del dia veurem algun núvol alt i mig entrar des de gregal. Ambient més fred i ventat.

Vent: Tramuntana forta de matinada i matí, de força 6/8 amb intervals de força 9 i ratxes que poden superar els 100km/h. és matindrà de força 6/8 durant tota la jornada, amb ratxes d'entre 80 i 90km/h.

Estat de la Mar: Maregassa tota la jornada , amb mar de fons de gregal entre els 2,5 i 3m

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada