Previsió Meteorològica pel 6 i 7 de Febrer

Dilluns 6 de Febrer de 2012:

Tª Màxima : Entre 4 i 6ºC
Tª Mínima: Entre -1 i 0ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada i matí amb núvols alts i mitjos que aniràn a menys a partir de mig matí i migdia. Cel més serè a la tarda amb núvols de vent a les muntanyes . Ambient molt fred, a partir de la tarda entrarem en la segona tongada de l'onada d'aire fred.

Vent: Tramuntana forta pràcticament tota la jornada, sobretot a partir del matí i migdia quan de nou assolirà força 8/9 amb intèrvals de força 10 i ratxes que poden superar els 90 o 100km/h.

Estat de la Mar: Forta maror augmentant a maregassa a partir de mig matí i mar brava mar endins a partir del vespre. Mar de fons de gregal entre 2,5 i 3m d'alçada

Avisos del SMC per SMRisc:

Avis nivell 1 per estat de la mar amb onades de més de 2,5m i maregassa generalitzada entre les 00 i les 24h de dilluns.

Avís de nivell 1 per vent amb ratxes superiors als 90km/h i puntualment als 126km/h
,entre les 00 i les 24h de dilluns,.

Avís nivell 1 i nivell 2 per onada daire fred.
entre les 00 i les 24h de dilluns.

Dimarts 7 de Febrer de 2012:

Tª Màxima : Entre 2 i 4ºC
Tª Mínima: Entre -3 i -1ºC

Estat del cel: Cel serè pràcticament tota la jornada amb algun núvol de vent i bona visibilitat , sensació de fred molt acusada pel vent.

Vent: Tramuntana molt forta de matinada i matí , de força 8/9 amb intèrvals de força 10. A partir de migdia baixarà lleugerament a força 7/8. Les ratxes poden superar els 100km/h.

Estat de la Mar: Maregassa generalitzada amb mar brava mar endins. Mar de fons de gregal entre 3 i 3,5m d'alçada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada