Previsió Meteorològica pel 9 i 10 de Febrer

Dijous 9 de Febrer de 2012:

Tª Màxima : Entre 6 i 8ºC
Tª Mínima: Entre -4 i -2ºC

Estat del cel: Algun núvol mig durant la matinada que fregarà la costa sense més conseqüències i cel totalment serè la resta de la jornada. Ambient molt fred de matinada, amb glaçada forta degut a que encalmarà el vent. Ambient encara d'hivern de dia, amb màximes per sota els 10ºC

Vent: Tramuntaneta o terral de matinada i matí de força 2/4. Tramuntaneta de força 3/5 entre mig matí i la tarda. Al vespre i primera hora de la nit es tornarà a reforçar un xic més la tramuntana , arribant a força 5/7.

Estat de la Mar: Forta Maror de matinada i Maror des del migdia al vespre, Forta maror de nou a partir de la nit. Mar de fons de gregal entre 1 i 1,5m d'alçada.

Avís del SMC per SMRisc:

Avís per mínimes d'onada d'aire fred entre les 00 i les 10h de dijous dia 10.

Divendres 10 de Febrer de 2012:

Tª Màxima : Entre 7 i 9ºC
Tª Mínima: Entre -1 i 1ºC

Estat del cel: Cel serè pràcticament tota la jornada amb algun núvol alt i passatger durant la matinada. Bona visibilitat i ambient encara fred durant el dia, amb mínimes que es donaràn al final de la jornada degut a una nova entrada d'aire fred.

Vent: Tramuntana forta de matinada, de força 6/8 amb ratxes superiors als 80km/h. Durant la resta de la jornada bufarà moderada, entre força 5/7 i 4/6.

Estat de la Mar: Forta Maror amb àrees de maregassa de matinada. Forta maror la resta de la jornada Mar de fons de gregal entre 1,5 i 2m d'alçada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada