Previsió Meteorològica pel 24, 25 i 26 de Desembre

Dilluns 24 de Desembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel variable bona part de la jornada. De matinada i matí aniran passant bandes de núvols alts, amb clarianes i moltes estones de sol, mentre que a partir de la tarda i vespre aquests núvols alts i prims es faran més espessos, preludi del front que arriba dimarts. Haurem d'estar atents a la possibilitat d'aparició de bancs de boira litoral durant la matinada i matí. Ambient molt agradable, de primavera.

        
Vent: Garbí fluix a moderat durant tot el dia, de força 2/3 de matinada i matí i de força 3/4 a partir de la tarda.


Estat de la Mar: Arrissada durant tot el dia amb marejol mar endins.Condicions per al bany i la navegació:  

     
    Apte.  
 
Tª Mar: 14,1ºC


Dimarts 25 (Nadal) de Desembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 9 i 11ºC

Estat del cel: Cel tapat de núvols prims i mitjos de matinada, matí i primera hora de la tarda. A partir del vespre i nit s'obriran clarianes. No esperem pluja, en una jornada on seguirà l'ambient agradable, però no tant "càlid" com dilluns. 

        
Vent: Bufarà garbí de força 2/4 durant la matinada i el matí amb calmes durant la tarda i entrada de tramuntaneta de força 3/4 a ultima hora de la tarda i vespre.


Estat de la Mar: Arrissada fins a la tarda i marejol amb alguna àrea de maror a partir d'aleshores. Condicions per al bany i la navegació:  

     
    Apte.  
 
Tª Mar: 14,1ºC


Dimecres 26 (Sant Esteve) de Desembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada, però amb tendència a aserenar-se per complet a partir del matí i la resta del dia. Notarem una baixa de temperatures respecte dies anteriors, però l'ambient a migdia seguirà agradable.

        
Vent: Bufarà tramuntaneta de matinada, de força 2/4 amb tendència a encalmar al matí i bufar vent molt fluix i variable de direcció la resta del dia.


Estat de la Mar: Marejol de matinada i arrissada a partir de migdia. Condicions per al bany i la navegació:  

   
    Apte.  
 
Tª Mar: 14,1ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada