Previsió Meteorològica pel 6 i 7 de Desembre

Dijous 6 de Desembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel: Encara aguantarà algun nuvolet de vent de matinada i primera hora del matí, però després s'esvairan i dominarà el cel serè durant la resta de dia. Ambient més fresc de dia, sobretot per culpa del vent.
        
Vent: Entrarà tramuntana moderada de força 3/5 de matinada, pujant a força 6/7 entre el matí i primera hora de la tarda. De cara al vespre i nit tornarà a baixar d'intensitat cap a força 3/4. 
 
Estat de la Mar: Marejol de matinada, pujant ràpidament a maror amb àrees de Forta Maror al matí i migdia. De cara a la tarda i vespre tornarà a baixar a maror. Mar de fons de gregal, pujant dels 0,5m fins a 1,5m d'alçada a la tarda.
 
Condicions per al bany i la navegació:  
 
    
   Precaució: Entrada de tramuntana a primera hora del dia. 
 
Tª Mar: 14,6ºC

Divendres 7 de Desembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel: Cel serè de matinada i fins a mig matí, a partir d'aleshores començaran a arribar bandes de núvols alts i mitjos que aniran circulant de nord-oest a sud-est. Ambient fred de matinada i matí, amb certa suavitat a migdia.
        
Vent: Terral fluix o garbinet de matinada i matí, a migdia el vent quedarà fluix i variable de direcció , fins que a ultima hora del vespre o ja a la nit entri tramuntana de força 3/4 pujant ràpidament d'intensitat fins a força 5/7 a ultima hora de la nit.
 
Estat de la Mar: Arrisada durant bona part del dia, fins que entri la tramuntana a ultima hora d ela nit, quan ràpidament pujarà a maror. Mar de fons de gregal de 0,5 a 1m d'alçada al final del dia.
 
Condicions per al bany i la navegació:  
 
    
    Apte.
 
Tª Mar: 14,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada