Previsió Meteorològica pel 31 de Desembre i 1 de Gener

Dilluns 31 de Desembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

Estat del cel: Cel serè de matinada i al matí, a partir de migdia aniran arribant bandes de núvols alts i mitjos, que al vespre i nit es faran espessos i ja taparan del tot el cel. No esperem pluja, amb un ambient encara suau a les hores centrals del dia.

Vent: Terral fluix de matinada i matí, amb entrada de garbí moderat a fort a partir de migdia, de força 4/6 amb algun cop de força 7.  

Estat de la Mar: Arrissada de matinada i matí, amb marejol a la tarda i àrees de maror mar endins.

Condicions per al bany i la navegació:  
   
    Apte.  
 
Tª Mar: 13,8ºC


Dimarts 1 de Gener de 2013:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel tapat des de la matinada fins a mitja tarda, seran núvols alts i mitjos molt abundants i espessos que fins i tot poden deixar alguna gotellada entre mig matí i migdia. A partir de mitja tarda i sobretot al vespre i nit s'obriran clarianes, un cop el front s'allunyi mar endins. Ambient més fred de dies. 

Vent: Garbí de força 3/5 durant la matinada i primera hora del matí, amb calmes entre migdia i tarda, i entrada de tramuntaneta de força 2/4 a ultima hora de la nit.

Estat de la Mar: Arrissada amb àrees de marejol de matinada i arrissada la resta del dia. Al final del dia entrarà un xic de tràgul de gregal. 

Condicions per al bany i la navegació:  
   
    Apte.  
 
Tª Mar: 13,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada