Previsió Meteorològica pel 18 i 19 d'Abril

Dijous 18 d'Abril de 2013:

Tª Màxima : Entre 21 i 23ºC
Tª Mínima: Entre 10 i 12ºC

Estat del cel:  Cel serè durant bona part del dia, però amb alguna novetat en forma d'alguna banda de núvols alts a ultima hora del vespre i nit i també alguna nuvolada d'evolució cap al Pirineu durant la tarda. Ambient encara de primavera avançada.    

 
Vent: Terral de matinada, amb llevant o xaloc de força 2/3 a partir de mig matí. A ultima hora de la nit començarà a entrar una mica de tramuntaneta.
 
Estat de la Mar: Calmes de bon matí i arrissada a partir de migdia.
 
 Condicions per al bany i la navegació:
  
   Apte.

  Tª Mar: 13,3ºC


Divendres 19 d'Abril de 2013:

Tª Màxima : Entre 17 i 19ºC
Tª Mínima: Entre 9 i 11ºC

Estat del cel:  Cel
que s'anirà tapant de matinada per l'arribada d'un front. Entre el matí i mitja tarda es mantindrà el cel tapat i fins i tot amb probabilitat d'algun ruixat aïllat. A partir de mitja tarda la tramuntana anirà esvaïnt els núvols i ja veurem forçes ullades de sol. Ambient clarament més fresc, sobretot a partir de la tarda.
 
Vent: Bufarà tramuntana tot el dia, anirà entrant de forma moderada de matinada i amtí, amb força 4/6. A partir de migdia i tarda es reforçarà de forma notable, amb força 5/7 i de cares al vespre i nit encarà pujarà a força 6/8 i ratxes que poden superar els 70 o 80km/h. 

   
Estat de la Mar: Marejol pujant ràpidament a maror durant la matinada i matí i ja amb Forta Maror a partir de mitja tarda i vespre. La mar de fons de gregal anirà creixent des d'1m fins 1,5 o 2m al final del dia.
 
 Condicions per al bany i la navegació:
  
  
Precaució: Entrada de tramuntana al llarg del dia.

  Tª Mar: 13,3ºC

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada