Previsió Meteorològica pel 26, 27 i 28 d'Abril

Divendres 26 d'Abril de 2013:

Tª Màxima : Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 11 i 13ºC

Estat del cel:  Cel tapat durant bona part del dia, només amb alguna clariana transitòria entre mig matí i migdia. Esperem algun ruixat o gotellada a primera hora de la matinada, els quals es poden tornar a repetir a partir de mitja tarda, vespre i nit. Ambient una mica més fresc. 

 
Vent: Gregal fluix durant tot el dia,de força 2/4, amb gir cap a provençal a partir de mitja tarda o vespre.
    
Estat de la Mar: Maror durant tot el dia, amb alguna àrea de Forta maror al matí i migdia. El tràgul de gregal es situarà entre 1,5m i 2m d'alçada, sobretot la primera meitat de dia.
 
 Condicions per al bany i la navegació:
 
Precaució: Tràgul de llevant destacable.

   Tª Mar: 14,1ºC


 

Dissabte 27 d'Abril de 2013:

Tª Màxima : Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel:  Cel molt tapat de matinada, matí i fins a migdia o primera hora de la tarda. A parir de mitja tarda s'obrirà alguna clariana poc important, però que deixarà alguna ullada de sol. Entre la matinada i migdia esperem pluja, caurà en forma de ruixats moderats i que localment poden anar acompanyats de tempesta. Ambient sensiblement més fresc.

    
Vent: Tramuntana moderada a forta de matinada i primera hora del matí, de força 5/7 amb cops de força 8. A partir de migdia anirà afluixant fins a força 4/5, al mateix temps que girarà a provençal.  
    
Estat de la Mar: Maror de matinada, pujant a Forta Maror  a primera hora del matí. A partir de migdia baixarà novament cap a maror, amb àrees de marejol a partir del vespre. Tràgul de gregal d'entre 1 a 1,5m d'alçada, sobretot la primera meitat de dia.
 
 Condicions per al bany i la navegació:
 
Precaució: Tramuntana i encarà tràgul de gregal notable.

   Tª Mar: 14,1ºC


Diumenge 28 d'Abril de 2013:

Tª Màxima : Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel:  Cel tapat el dia. Durant tot el dia s'aniran produint ruixats intermitents, més probables de matinada i a partir de mitja tarda i vespre. Ambient fred, mes d'hivern que no pas de primavera.

    
Vent: Entre Gregal i provençal moderat, d'entre força 3/5 i 4/6 durant tot el dia.
    
Estat de la Mar: Maror tota la jornada, amb àrees de Forta Maror a partir de migdia. El tràgul de gregal voltarà el metre a metre i mig d'alçada.
 
 Condicions per al bany i la navegació:
 
  Precaució: Situació de gregal durant tot el dia, amb tràgul destacable.

   Tª Mar: 14,1ºC



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada