Previsió Meteorològica pel 5, 6 i 7 d'Abril

Divendres 5 d'Abril de 2013:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 9 i 11ºC

Estat del cel:  Cel tapat de matinada i primera hora del matí. A partir de mig matí i migdia veurem clarianes i forces ullades de sol, però a la tarda tornaran a crèixer nuvolades potents que poden acabar donant algun ruixat aïllat o gotellada de mitja tarda.

Vent: Tramuntaneta durant tot el dia. De força 3/5 de matinada i també a ultima hora del dia i de força 2/4 a les hores centrals. 

 
Estat de la Mar: Marejol amb alguna àrea de Maror. Mar de fons de gregal d'entre mig i un metre d'alçada.
 
 Condicions per al bany i la navegació:

  
   Apte.

  Tª Mar: 12,8ºC


Dissabte 6 d'Abril de 2013:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel:  Cel variable de matinada i matí, encara amb forces intèrvals de núvols alts i mitjos i fins i tot la possibilitat d'algun plugim feble de matinada. A partir del matí s'obriran moltes clarianes, que acabaran dominant la resta del dia. Ambient més fresc i ventat.

Vent: Tramuntana moderada a forta durant tot el dia, entre força 5/6 i 6/8 i cops que poden superar els 80km/h. 


Estat de la Mar: Forta maror durant tot el dia, amb alguna àrea de maregassa a partir de migdia i tarda. Mar de fons de gregal entre 1,5 i 2m d'alçada.


 Condicions per al bany i la navegació:


  
   Precaució: Tramuntana tot el dia.

  Tª Mar: 12,8ºC


Diumenge 7 d'Abril de 2013:

Tª Màxima : Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel:  Cel serè tot el dia, amb només l'arribada d'alguna banda de núvols alts i prims a ultima hora del vespre i nit per ponent. Ambient força més suau que dies anteriors, encara que la matinada sigui fresca.

Vent: Tramuntan
a moderada de matinada, d'entre força 5/7 i 4/6, baixant a tramuntaneta de força 3/5 al matí i ja desapareixent a partir de migdia, quan girarà cap a llevantet de força 2/3.

Estat de la Mar:
Forta Maror baixant a Maror de matinada i matí. A la tarda ja baixarà fins a marejol. El tràgul de gregal anirà baixant del metre i mig fins el mig metre d'alçada a migdia.
 
 Condicions per al bany i la navegació:

  
   Apte.

  Tª Mar: 12,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada