Previsió Meteorològica pel 15 i 16 de Maig

Dimecres 15 de Maig de 2013:

Tª Màxima : Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

Estat del cel:  Cel tapat quasi tota la jornada, amb alguna tímida clariana al centre del dia. De matinada esperem algun plugim molt poc important, amb una pausa que durarà fins a migdia. A partir d'aleshores i durant la tarda es poden produir xàfecs i ruixats acompanyats de tempesta, de moderada intensitat. Ambient més fresc, sobretot de dies.  

 Vent: Vent variable de direcció o llevantet fluix de matinada i matí, girant cap a provençal o tramuntaneta d'entre força 3/4 i 4/5 durant la tarda i vespre.

 Estat de la Mar: Arrissada fins a migdia i marejol a partir d'aleshores. Tragul de gregal de 0,5m d'alçada al final del dia.
 
 Condicions per al bany i la navegació:
 
  Apte.

   Tª Mar: 16,3ºC  
  


 Dijous 16 de Maig de 2013:

Tª Màxima : Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 9 i 11ºC

Estat del cel:  Cel tapat de matinada i primera hora del matí, amb algun ruixat feble o plugim a primera hora de la matinada. Durant el matí es pot obrir alguna clariana, però es tornarà a carregar de nou amb nuvolades potents a partir de migdia, durant la tarda es poden repetir els xàfecs i tempestes de curta durada però de moderada intensitat. Ambient que seguirà fresc per l'època.    

 Vent: Tramuntana de força 4/6 a primera hora de la matinada, baixant a tramuntaneta de força 3/4 al matí i girant cap a gregal o llevant fluix durant la tarda i vespre. .

 Estat de la Mar: Maror de matinada, baixant a marejol a partir de migdia. Tragul de gregal d'1m d'alçada.
 
 Condicions per al bany i la navegació:
 
  Apte.

   Tª Mar: 16,3ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada