Previsió Meteorològica pel 23 i 24 de Maig

Dijous 23 de Maig de 2013:

Tª Màxima : Entre 19 i 21ºC
Tª Mínima: Entre 11 i 13ºC

Estat del cel: Cel serè durant durant la primera meitat del dia. A partir de migdia començaran a aparèixer nuvolades cap a l’interior que mica en mica s’aniran atançant cap a la costa. Al vespre i nit ja pot quedar el cel força tapat i a ultima hora de la nit es pot escapar algun ruixat moderat
 

 Vent: Tramuntana forta a primera hora de la matinada, de força 5/7, baixant cap a tramuntaneta de força 3/5 a primera hora del matí. A parir de mig matí i migdia entrarà marinada de xaloc de força 2/3. A última hora de la nit tornarà a entrar tramuntaneta de força 3/5.   

 Estat de la Mar: Maror amb àrees de Forta Maror de matinada, baixant a marejol a partir de migdia. Tràgul de gregal entre 1 i 0,5m d'alçada.
 
 Condicions per al bany i la navegació:
 
  Apte.

   Tª Mar: 15,9ºC


Divendres 24 de Maig de 2013:

Tª Màxima : Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 10 i 12ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada i matí, amb risc de ruixats intermitents però que poden caure amb moderada intensitat. Al migdia i primera hora de la tarda es pot obrir alguna clariana, però a la tarda i vespre, altre cop es tornarà a tapar de nuvolades potents, i poden tornar a sovintejar els ruixats. Ambient clarament més fresc.  
 

Vent: Tramuntana forta moderada a forta de matinada, entre força 4/6 i 5/7 i cops superiors als 70km/h. A partir de mig matí baixarà ràpidament cap a tramuntaneta de força 3/4, desapareixent a partir de migdia i tarda i quedant vent fluix i variable de direcció.  

 Estat de la Mar: Forta Maror de matinada, baixant a maror al matí i marejol a partir de migdia. Tràgul de gregal d'1m d'alçada. 
 
 Condicions per al bany i la navegació:
 
  Apte.

   Tª Mar: 15,9ºC

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada