Previsió Meteorològica pel 19 i 20 d'Agost

Dilluns 19  d'Agost de 2013:

Tª Màxima: Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre 20 i 22ºC

Estat del cel: Cel serè de matinada i matí amb arribada de pinzellades de núvols alts per ponent. A partir de migdia creixeran nuvolades cap a l'interior i Pirineus, que ja al vespre arribaran de forma més esqueixada. Mala visibilitat, amb calitja abundant fins a mitja tarda. 

Vent: Llevantet o xaloc de força 2/3 des del matí fins a mitja tarda.A ultima hora del vespre i nit entrarà tramuntana de força 3/5, pujant a 4/6 a ultima hora de la nit . 
Estat de la Mar: Arrissada fins el vespre. Pujant ràpidament a Maror a la nit, degut a l'entrada de tramuntana.   

Condicions per al bany i la navegació:

    Apte.

 Tª Mar: 23,7ºC


Dimarts 20  d'Agost de 2013:

Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre 20 i 22ºC

Estat del cel: Cel serè tot el dia, amb agun nuvol prim de matinada i senyals de tramuntana de bon matí.. Molt bona visibilitat i ambient molt més sec i menys xafogós  . 

Vent: Tramuntana moderada de matinada i matí, de força 5/7 amb algun coop que pot seuperar els 70km/h. A partir de mig matí anirà afluixant i ja baixarà a força 4/6 i a força 3/5 a la tarda i vespre amb estones de gregal.  

Estat de la Mar: Maror amb àrees de Forta Maror de matinada i matí. Maror , baixant a marejol a partir de la tarda. Tràgul de gregal considerable, de 1,5m d'alçada.

Condicions per al bany i la navegació:


    Precaució: Tramuntana moderada i mar de fons considerable.

 Tª Mar: 23,7ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada