Previsió Meteorològica pel 7 i 8 d'Agost

Dimecres 7  d'Agost de 2013:

Tª Màxima: Entre 27 i 29ºC
Tª Mínima: Entre 19 i 21ºC

Estat del cel: Cel variable durant bona part del dia. De matinada i primera hora del matí la nuvolositat serà abundant amb possibilitat de 4 gotes o algun ruixat passatger. Al centre del dia dominaran les clarianes amb moltes estones de sol, però a primera hora de la tarda les nuvolades es faran protagonistes fins que a última hora de la tarda i vespre descarreguin alguna tronada o grop de moderada intensitat. La possibilitat de xàfecs es mantindria fins ben entrada la nit. Inici de refrescada.


Vent:
Variable de direcció durant tot el dia, amb domini de la marinada de xaloc de força 2/3 a migdia i tarda. A ultima hora de la tarda i vespre el vent de grop pot acompanyar algun dels xàfecs i ja de cares a ultima hora de la nit entrarà tramuntana moderada, de força 3/5.

 Estat de la Mar: Arrissada  fins a mitja tarda, amb marejol a partir de les hores i ja maror a darrera hora de la nit.  

Condicions per al bany i la navegació:


   Apte

 Tª Mar: 22,9ºC 
 
 


 Dijous 8  d'Agost de 2013:

Tª Màxima: Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre 17 i 19ºC

Estat del cel: Cel
molt tapat de matinada i primera hora del matí, amb risc de xàfecs i tempestes de moderada intensitat. A partir de mig matí veurem clarianes, que es consolidaran durant el migdia. No acabarà de fer net ja que a la tarda veurem nuvolades d'evolució que mig taparan el cel. Refrescada general. 


Vent:
Tramuntana moderada de força 4/6 de matinada, baixant a força 375 a les hores centrals del dia i pujant cap a força 5/7 a la tarda i vespre, puntualment les ratxes superarran els 70km/h al final del dia.

 Estat de la Mar: Maror generalitzada amb alguna àrea de Forta maror al final del dia. Tràgul de gregal entre 1 i 1,5m d'alçada.


Condicions per al bany i la navegació:


 
  Precaució: Tramuntana moderada tot el dia.

 Tª Mar: 22,9ºC 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada