Previsió Meteorològica pel 30, 31d'Agost i 1 de setembre (Festa Major)

Divendres 30 d'Agost de 2013:

Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre 17 i 19ºC

Estat del cel: Cel amb alguna banda de núvols prims de matinada, els quals acabaran de passar i donaran pas a una jornada força assolellada, amb un ambient molt més suau a migdia.

Vent: Tramuntaneta de força 2/4 de matinada i matí, girant cap a provençal o gregalet molt fluix al centre del dia, per tornar a entrar tramuntaneta de força 3/5 a partir de la nit.  

Estat de la Mar: Marejol a primera i ultima hora del dia i arrissada a les hores centrals, amb lleuger tràgul de gregal.

Condicions per al bany i la navegació:


  
Apte.

 Tª Mar: 22,9ºC  


 Dissabte 31 d'Agost de 2013:

Tª Màxima: Entre 28 i 30ºC
Tª Mínima: Entre 18 i 20ºC

Estat del cel: Cel serè tot el dia, només amb el pas d'alguna banda de núvols prims de nord a sud. De bon matí podem tenir senyals de tramuntana cap a Les Alberes. Visibilitat excel·lent amb ambient més càlid i sec al centre del dia. 

Vent: Tramuntana moderada de matinada i matí,entre força 3/5 i 4/6 i algun cop superior als 50km/h.  Al centre del dia s'imposarà el gregalet o fins i t6ot marinada de llevant de força 2/4, per tornar a girar a tramuntaneta de força 3/5 a ultima hora del vespre i nit.

Estat de la Mar: Marejol durant tot el dia, amb àrees de Maror de matinada. Tràgul de gregal de mig metre d'alçada. 

Condicions per al bany i la navegació:


  
Apte.

 Tª Mar: 22,9ºC  


Diumenge 1 de setembre de 2013:

Tª Màxima: Entre 28 i 30ºC
Tª Mínima: Entre 19 i 21ºC

Estat del cel: Cel serè tot el dia, amb una jornada on no veurem ni un sol núvol al cel. Potser alguna senyal de tramuntana de bon matí cap a muntanya. Seguirem amb visibilitat excel·lent i un ambient sec i càlid al centre del dia.  

Vent: Tramuntana moderada de matinada de força 4/6, anirà baixant cap a força 3/5 durant el matí, per girar a gregalet o marinada a partir de migdia i tarda.

Estat de la Mar: Maror d ematinada, amb marejol la resta del dia. El tràgul de gregal es mourà entre 0,5 i 1m d'alçada, sobretot al matí.

Condicions per al bany i la navegació:


  
Apte.

 Tª Mar: 22,9ºC  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada