Previsió Meteorològica pel 19 i 20 de Desembre

Dijous 19 de Desembre de 2013:

Tª Màxima: Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel: Cel que s'anirà tapant de matinada i de bon matí ja quedarà totalment cobert. Al llarg del dia ens creuarà un front de ponent a llevant, amb pluja que s'iniciarà cap a migdia o primera hora de la tarda i es pot allargar fins a ultima hora de la nit, serà de fluixa a moderada intensitat. Ambient més fred i humit al centre del dia.     
   
Vent: Mitjorn o garbí moderat de força 3/5 entre matinada i migdia, al llarg de la tarda anirà afluixant i al final del dia quedarà fluix i variable de direcció. 
  
Estat de la Mar: Arrissada amb marejol mar endins.  
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
   Apte.
 
Tª Mar: 13,8ºC 

 

Divendres 20 de Desembre de 2013:

Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel tapat durant la matinada, amb núvols que s'aniran trencant durant el matí i migdia. Al centre del dia veurem moltes clarianes i ja a la tarda i vespre dominarà el cel serè. A primera hora de la matinada no es descarta algun ruixat o plugim que marxarà ràpidament mar endins. Ambient més net i millor visibilitat.     
   
Vent: Entrarà tramuntana forta de matinada, pujant ràpidament de força 5/7 a força 6/8 i cops de força 9 a primera hora del matí. Les ratxes poden superar els 80km/h amb facilitat. A partir de migdia baixarà d'intensitat cap a força 5/7 i ja a última hora del dia bufarà moderada, de força 4/6. 
  
Estat de la Mar: Maror, pujant ràpidament a Forta Maror de matinada i ja àrees de maregassa durant el matí i migdia. A la tarda i vespre tornarà a baixar a forta maror. Tràgul de gregal entre 2 i 2,5m d'alçada.  
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
     Precaució: Tramuntana forta de matinada i matí.
 
Tª Mar: 13,8ºC

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada