Previsió Meteorològica pel 24 i 25 de Desembre

Dimarts 24 de Desembre de 2013:

Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

Estat del cel: Cel variable al llarg de tot el dia, de matinada arribaran núvols alts i mitjos que aniran fent-se més espessos a partir del matí i migdia. A la tarda i vespre s'anirà acostant un front per ponent i el cel ja quedarà tapat del tot de núvols mitjos. A última hora de la nit és possible alguna gotellada o ruixadet. Ambient molt més temperat de nit i matinada.
   
Vent: Garbí de força 3/5 de matinada, pujant a força 5/7 al matí i migdia. Durant la tarda i vespre bufarà garbí fort amb força 6/8 i ratxes de més de 80km/h.  
  
Estat de la Mar: Marejol durant bona part del dia, amb Maror a partir de la tarda i vespre a la costa i Forta Maror mar endins. Tràgul de mitjorn a xaloc de 1m d'alçada.   
   
Condicions per al bany i la navegació: 

  
   Precaució: Garbinada forta a partir de migdia.
 
Tª Mar: 14,3ºC 

 

Dimecres 25 de Desembre de 2013:

Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada i fins a migdia o primera hora de la tarda, amb possibilitat d'algun ruixat passatger i de fluix a moderada intensitat. A parir de la tarda s'obriran clarianes,amb el gruix del front que anirà marxant mar endins. Ambient suau de dies, amb minima que es donarà a última hora.  
   
Vent: Garbí fort de força 6/8 de matinada imatí amb ratxes superiors als 80 o 90km/h, a partir de migdia anirà baixant d'intensitat cap a força 4/6 i a força 3/5 a última hora de la tarda. Entrada la nit quedarà fluix i variable de direcció.  
  
Estat de la Mar: Maror de matinada i fins a migdia o tarda, amb Forta Maror mar endins i fins i tot alguna àrea de maregassa de camí al Golf de Lleó. Tràgul de mitjorn d'entre 1 i 1,5m d'alçada.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
   Precaució: Garbinada forta.
 
Tª Mar: 14,3ºC

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada