Previsió Meteorològica pel 20, 21 i 22 de Desembre

Divendres 20 de Desembre de 2013:

Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel tapat durant la matinada, amb núvols que es mantindràn compactes durant el matí i migdia. A partir de migdia s'obriran clarianes, amb forçes ullades de sol durant la tarda. Ambient més net i millor visibilitat.     
   
Vent: Entrarà tramuntana forta de matinada, pujant ràpidament de força 5/7 a força 6/8 i cops de força 9 a primera hora del matí. Les ratxes poden superar els 80km/h amb facilitat. A partir de migdia baixarà d'intensitat cap a força 5/7 i ja a última hora del dia bufarà moderada, de força 4/6. 
  
Estat de la Mar: Maror, pujant ràpidament a Forta Maror de matinada i ja àrees de maregassa durant el matí i migdia. A la tarda i vespre tornarà a baixar a forta maror. Tràgul de gregal entre 2 i 2,5m d'alçada.  
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
     Precaució: Tramuntana forta de matinada i matí.
 
Tª Mar: 14,8ºC 

Dissabte 21 de Desembre de 2013:

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel: Cel més serè de matinada, però durant el matí i centre del dia s'anirà tapant de núvols mitjos que arribaran per llevant. Per la tarda es mantindrà el cel variable amb clarianes i ullades de sol.      
   
Vent: Provençal o gregal de força 3/5 de matinada, baixant a força 2/4 al matí i ja girant cap a llevantet de força 1/3 a partir de migdia i tarda. 
  
Estat de la Mar:Maror de matinada amb marejol la resta del dia. Durant la primera hora del dia encara es mantindrà el tràgul de gregal d'1m d'alçada.   
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
   Apte.
 
Tª Mar: 14,8ºC 

Diumenge 22 de Desembre de 2013:

Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel: Cel variable a primera hora de la matinada però que tendirà a quedar serè. El cel serè es mantindrà la resta del dia, amb arribada d'algun núvol prim per ponent durant el vespre i nit.     
   
Vent: Terral de matinada amb vent molt fluix i variable de direcció la resta del dia.  
  
Estat de la Mar: Arrissada de matinada amb calmes la resta del dia.   
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
   Apte.
 
Tª Mar: 14,8ºC

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada