Previsió Meteorològica pel 22 i 23 de Gener

Dimecres 22 de Gener de 2014:

Tª Màxima: Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

Estat del cel: Cel que s'anirà tapant durant la matinada de núvols alts i mitjos. Al matí ja tindrem el cel totalment cobert i al centre del dia, aquests núvols seran ben espessos. A partir de migdia i tarda esperem plugims o ruixats de feble intensitat, que es poden allargar fins a la nit. Ambient més fred al centre del dia.    


Vent: Terral de matinada amb vent fluix i variable de direcció des del matí fins a migdia. A mitja tarda i vespre entrarà tramuntaneta de força 2/3.   
  
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
     Apte.
 
Tª Mar: 13,7ºC 

 

Dijous 23 de Gener de 2014:

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada amb cel que s'anirà obrint durant el matí, quan ja veurem moltes clarianes. A partir del migdia ja dominarà un cel més serè, però sense fer net del tot, ja que al llarg del dia seguiran passant bandes de núvols alts i prims. Ambient no tant fred de dies com la jornada anterior.    


Vent: Entrarà tramuntana de matinada, de força 3/5, pujant a força 4/6 durant el matí. Durant la tarda baixarà cap a tramuntaneta i ja desapareixerà a la nit, quedant fluix i variable de direcció   
  
Estat de la Mar: Marejol de matinada i Maror al matí. A partir de la tarda i vespre tornarà a baixar a marejol. El tràgul de gregal voltarà el metre d'alçada tot el dia. 
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
     Apte.
 
Tª Mar: 13,7ºC

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada