Previsió Meteorològica pel 24, 25 i 26 de Gener

Divendres 24 de Gener de 2014:

Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada amb núvols alts que aniran arribant de NW a SE al llarg del matí. La resta del dia dominarà aquest tel de núvols alts, amb resol i ambient apagat. Serà una diada una mica més freda que l'anterior.   


Vent: Vent molt variable de direcció durant tot el dia, amb entrada transitòria de tramuntana de matinada i primera hora del matí, de força 4/5. La resta del dia quedarà vent fluix i variable de direcció.    
  
Estat de la Mar: Marejol tot el dia, amb àrees de Maror al matí. Tràgul de gregal d'1m d'alçada al matí i migdia.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
     Apte.
 
Tª Mar: 13,7ºC 

 

Dissabte 25 de Gener de 2014:

Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada i primera hora del mati, de matinada es pot produir algun plugim feble. A partir del matí s'aniran obrint clarianes i al centre del dia ja dominarà un ambient més assolellat, malgrat que encara aguanti alguna banda de núvols alts i prims. Ambient molt més suau a migdia.  


Vent: Vent fluix i variable de direcció durant la matinada, matí i migdia, amb estones de mestralet. A mitja tarda o vespre començarà a entrar tramuntaneta de força 3/4, que es mantindrà fins entrada la nit.
  
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia, amb marejol al vespre i nit. Hi haurà tràgul de gregal de 0,5 a 1m d'alçada.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
     Apte.
 
Tª Mar: 13,7ºC 

 

 

Diumenge 26 de Gener de 2014:

Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada i matí, encara amb bandes de núvols prims. A partir de mig matí i ja la resta del dia dominarà el cel serè. Ambient, encara agradable al centre del dia.


Vent: Tramuntana moderada de matinada i matí, de força 5/7 amb algun cop més fort de força 8 a primera hora del matí. Cap a migdia ha d'anar baixant d'intensitat cap a força 4/5 i ja cap a tramuntaneta a última hora de la tarda i vespre.
  
Estat de la Mar: Maror amb àrees de Forta Maror de matinada i matí. Maror, baixant a marejol cap a la tarda i vespre. El tràgul de gregal rondarà el metre a metre i mig d'alçada.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
     Precaució: Tramuntana a primera hora del dia.
 
Tª Mar: 13,7ºC

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada