Previsió Meteorològica pel 2 i 3 de Desembre

Dimarts 2 de Desembre de 2014:
   
Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel: Cel variable tot el dia. Hi haurà un domini de núvols alts i mitjos tot el dia, més espessos de matinada i matí. A partir de la tarda i vespre, aquests núvols s'aniran enretirant cap al sud i quedarà el cel força serè.         
 
Vent: Tramuntana forta de matinada, de força 6/8, al llarg del matí anirà afluixant i quedarà tramuntana moderada, de força 4/6 a la tarda i vespre. A primera hora les ratxes encara poden superar els 80km/h.        

Estat de la Mar: Maregassa de matinada, amb forta maror a partir del matí i ja la resta del dia. Encara persistirà el tràgul notable de gregal, al voltant dels 2m d'alçada.
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 

        Precaució: Tramuntana tot el dia. 


Tª Mar: 18,1ºC
 
 
Dimecres 3 de Desembre de 2014:
   
Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

Estat del cel: Cel més serè de matinada, amb algunes bandes de núvols alts i prims. A mig matí anirant arribant més núvols i a la tarda i vespre ja quedarà el cel molt tapat. Ambient més fred, sobretot de matinada i matí.        
 
Vent: Tramuntana moderada de matinada, de força 3/5. Al matí afluixarà molt i quedarà tramuntaneta fins a migdia i gregal fluix a la tarda i vespre.        

Estat de la Mar: Forta Maror de matinada, baixant a maror al matí i marejol a la tarda. Tràgul de gregal, d'1m d'alçada.
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 

        Precaució: Tramuntana  a la baixa. 


Tª Mar: 18,1ºC
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada