Previsió Meteorològica pel 28 i 29 de Novembre de 2017

Dimarts 28 de Novembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 1 i 3ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada i matí, amb núvols alts. Al centre del dia dominarà un cel molt més clar, fins que al vespre tornin a aparèixer núvols alts i mitjos, aquest cop més espessos. Ambient fred a primera hora del dia.  

     
Vent: Calmes de matinada i matí. A migdia i tarda tindrem una mica de llevantet o xaloc molt fluix, per tornar a calmar a la nit. 
       
Estat de la Mar: Calmes amb estones d'arrissada.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
      Apte. 
 
  Tª Mar: 15,4ºC



Dimecres 29 de Novembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada, amb nuvolades que aniran a més. Entre el matí i primera hora de la tarda el cel estarà molt tapat , fins i tot amb possibilitat d'alguna gotellada. A mitja tarda i vespre els núvols aniran marxant cap al sud i quedarà un cel més clar, amb senyals de tramuntana. Ambient fred, ja ensumarem l'hivern.   

       
Vent: Calma primera hora de la matinada, amb tramuntaneta de força 3/4 al matí i fins a migdia. A la tarda la tramuntana anirà a més i al final del dia ja bufarà amb força 4/6. 
       
Estat de la Mar: Marejol de matinada i matí, pujant a maror a migdia i ja a Forta Maror al vespre i nit. Tràgul de gregal d'1m d'alçada al final del dia.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
    Precaució: Tramuntana moderada a la segona meitat de dia. 
 
  Tª Mar: 15,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada