Previsió Meteorològica pel 8 i 9 de Novembre de 2017

Dimecres 8 de Novembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

 
Estat del cel: Cel serè de matinada. A mig matí progressaran nuvolades de nord a sud, que a partir del migdia deixaran un panorama més variable, amb sol i núvols alternats fins al final del dia. No es descarta alguna gotellada al llarg de la tarda. Seguirem amb ambient fred, sobretot de matinada i matí.       
       
Vent: Mestral fluix de matinada, calmant a primera hora del matí. La calma es mantindrà fins a migdia quan tornarà a entrar tramuntana moderada, la tramuntana es mantindrà fins al final del dia. 
       
Estat de la Mar: Marejol de matinada, pujant a maror a migdia i a forta maror al vespre i nit. Tràgul de gregal pujant de 0,5m a 1,5m d'alçada al final del dia.
    
Condicions per al bany i la navegació:

 
 
  Precaució: Tramuntana moderada a partir de migdia. 
 
  Tª Mar: 19,9ºC



Dijous 9 de Novembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

 
Estat del cel: Cel variable des de la matinada fins a la tarda, amb nuvolades que aniran circulant de nord a sud i al mateix temps senyals de tramuntana. Ja a mitja tarda i vespre s'aclarirà i dominarà un cel més serè. Ambient fred.       
       
Vent: Tramuntana moderada tot el dia, de força 4/6 de matinada i matí. A partir de migdia i tarda es reforçarà fins a força 5/7 i al ultima hora del dia tindrem cops de força 8 i ratxes de més de 70km/h. 
       
Estat de la Mar: Forta Maror tot el dia, amb tràgul de gregal d'1,5m d'alçada.
    
Condicions per al bany i la navegació:

 
 
  Precaució: Tramuntana moderada tot el dia. 
 
  Tª Mar: 19,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada