Previsió Meteorològica pel 29 i 30 de Novembre de 2017

Dimecres 29 de Novembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 1 i 3ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada, amb nuvolades que aniran a més. A partir del matí el cel s'anirà tapant de nord a sud i quedarà molt ennuvolat fins el vespre, fins i tot amb possibilitat d'alguna gotellada. A la nit els núvols aniran marxant cap al sud i quedarà un cel més clar, amb senyals de tramuntana. Ambient fred, ja ensumarem l'hivern.   

       
Vent: Calma primera hora de la matinada, amb tramuntaneta de força 3/4 al matí i fins a migdia. A la tarda la tramuntana anirà a més i al final del dia ja bufarà amb força 4/6. 
       
Estat de la Mar: Marejol de matinada i matí, pujant a maror a migdia i ja a Forta Maror al vespre i nit. Tràgul de gregal d'1m d'alçada al final del dia.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
    Precaució: Tramuntana moderada a la segona meitat de dia. 
 
  Tª Mar: 15,4ºCDijous 30 de Novembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 9 i 11ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

 
Estat del cel: Cel variable a primera hora de la matinada, encara amb restes d'algun núvol. Al matí i gran part del dia dominarà el cel serè, amb molt bona visibilitat i senyals de tramuntana. A la nit s'acostaran algunes bandes de núvols alts de nord cap a sud. Ambient fred.  

       
Vent: Tramuntana forta de matinada, de força 5/7. Al matí i migdia bufarà moderada, amb força 4/6. A la tarda i vespre baixarà a tramuntaneta de força 3/5.  
       
Estat de la Mar: Forta Maror fins a migdia, amb maror a la tarda. Tràgul de gregal de 1,5m d'alçada.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
    Precaució: Tramuntana moderada tot el dia. 
 
  Tª Mar: 15,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada