Previsió Meteorològica pel 13 i 14 de Juny de 2018

Dimecres 13 de Juny de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre  15 i 17ºC

 
Estat del cel: Cel variable bona part del dia, les nuvolades seran més importants de matinada, matí i fins a migdia. A la tarda el cel s'aclarirà, quedarà molt més serè, només amb algunes senyals de tramuntana.   
          
Vent: Entrarà tramuntaneta de matinada, de força 3/4. Es mantindrà la tramuntaneta fins a migdia. A primera hora de la tarda es reforçarà fins a força 5/7 amb ratxes que poden superar els 70km/h fins al final del dia.       
 
Estat de la Mar: Marejol de matinada i fins a migdia. A la tarda pujarà a Maror i al vespre tindrem àrees de Forta Maror. Tràgul de gregal entre 0,5 i 1m d'alçada.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Precaució: Tramuntana moderada.  
 
  Tª Mar: 20,7ºC



Dijous 14 de Juny de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre  16 i 18ºC

 
Estat del cel: Cel serè tot el dia, amb un cel molt clar i bona visibilitat. Només veurem algun núvol prim al vespre i nit.   
          
Vent: Tramuntana moderada a forta de matinada i matí, de força 5/7. A migdia i tarda anirà baixant a força 4/6, mantenint-se tramuntana moderada fins al final del dia.       
 
Estat de la Mar: Forta Maror des de la matinada fins a migdia amb maror a partir de la tarda. El tràgul de gregal baixarà d'1,5m a 1m a partir de migdia.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
Precaució: Tramuntana moderada.  
 
  Tª Mar: 20,7ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada