Previsió Meteorològica pel 15, 16 i 17 de Juny de 2018

Divendres 15 de Juny de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre  16 i 18ºC

 
Estat del cel: Cel variable bona part del dia. Dominaran els núvols alts i prims de matinada i matí, que es faran més grouixuts a la tarda i vespre, quan tindrem un cel més ennuvolat. Ambient una mica càlid a migdia.   
          
Vent: Tramuntaneta de matinada, de força 3/5, que anirà calmant al matí. A partir de migdia i tarda marxarà la tramuntana i quedarà marinada de xaloc a mitjorn de força 1/3.        
 
Estat de la Mar: Maror de matinada, baixant a marejol a partir del matí. Tràgul de gregal de 0,5m d'alçada a primera hora.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
Apte.  
 
  Tª Mar: 21,7ºC



Dissabte 16 de Juny de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 27 i 29ºC
Tª Mínima: Entre  15 i 17ºC

 
Estat del cel: Cel serè tota la matinada i matí, amb un panorama assolellat.  A migdia començaran a aparèixer alguns núvols prima, que segurament entre la tarda i vespre aniran a més. També tindrem alguna nuvolada cap a l'interior.  
          
Vent: Terral un xic reforçat de matinada. Al matí dominarà la calma i a partir de migdia s'establirà marinada fluixa de xaloc a mitjorn. Al vespre i nit quedarà en calma de nou o alguna petita bufada de mestral.        
 
Estat de la Mar: Marejol tot el dia.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
Apte.  
 
  Tª Mar: 21,7ºC



Diumenge 17 de Juny de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre  16 i 18ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada, encara amb núvols alts. A matí i migdia el panoramà estarà més serè i assolellat, mentre que a mitja tarda tornaran a arribar algunes bandes de núvols alts i prims. Bona visibilitat i ambient net.   
          
Vent: Bufarà una mica de tramuntaneta de matinada, al matí quedarà variable fins que s'imposi marinada de xaloc de força 1/2 a migdia. A mitja tarda entrarà tramuntana de força 3/5, que es mantindrà moderada fins el vespre i nit.        
 
Estat de la Mar: Arrissada de matinada i matí, amb marejol a la tarda i àrees de maror a la nit. Tràgul de gregal de 0,5m d'alçada.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
Apte.  
 
  Tª Mar: 21,7ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada