Previsió Meteorològica pel 6 i 7 de Juny de 2018

Dimecres 6 de Juny de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 21 i 23ºC
Tª Mínima: Entre  15 i 17ºC

 
Estat del cel: Cel variable tot el dia. De matinada tindrem un cel més clar, només amb alguns núvols baixos. Els núvols aniran augmentant al llarg del matí i a partir del migdia les nuvolades es faran més importants. A mitja tarda quedarà el cel tapat, que es mantindrà així fins a la nit. Al llarg de la tarda, vespre i nit es pot presentar algun xàfec.
          
Vent: Garbí a primera hora de la matinada, girant a un xic de refrontall al matí. A migdia girarà a marinada fluixa de xaloc, de força 2/3. Es mantindrà entre xaloc i llevant fins a la nit.     
      
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Apte.  
 
  Tª Mar: 20,9ºC



Dijous 7 de Juny de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 19 i 21ºC
Tª Mínima: Entre  15 i 17ºC

 
Estat del cel: Cel ennuvolat de matinada i matí. Els núvols es mantindran fins a migdia i al llarg de la tarda s'aniran obrint tímides clarianes, amb un cel més clar entrada la nit. Entre la matinada i migdia esperem pluja, no pas continuada però si amb xàfecs puntuals que poden ser intensos i amb tempesta. Ambient més fresc.  
          
Vent: Llevant fluix de matinada que anirà girant cap a gregal al matí. Al centre del dia es mantindrà el gregal amb estones de provençal molt fluix. Al vespre i nit quedarà més variable.      
      
Estat de la Mar: Marejol tot el dia.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Apte.  
 
  Tª Mar: 20,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada