Previsió Meteorològica pel 16 i 17 de Juny de 2020

SEGUIM AMB TEMPS REVOLTAT I MOLT INSEGUR, ACOMPANYAT DE MÉS FRESCA


Dimarts 16 de Juny de 2020:
 
Tª Màxima: Entre 21 i 23ºC
Tª Mínima: Entre  15 i 17ºC

 
Estat del cel: Cel ennuvolat gairebé tot el dia. De matinada arribaran núvols compactes per ponent, que ja deixaran el cel ben ennuvolat al matí. Al matí es mantindran els núvols, amb alguns plugims i a migdia i tarda es desenvoluparan nuvolades potents, que acabaran amb xàfecs i tempestes. Aquests xàfecs es poden allargar ben bé fins el vespre. 

           
Vent: Mestral fluix de matinada, amb calmes a matí i migdia. A migdia bufarà una mica de xaloc, per després quedar vent molt variable la resta de la tarda i vespre.             
       
Estat de la Mar: Arrissada fins a migdia amb àrees de marejol a la tarda.  


Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
 
Apte.    
  
  Tª Mar: 20,0ºC


Dimecres 17 de Juny de 2020:
 
Tª Màxima: Entre 19 i 21ºC
Tª Mínima: Entre  12 i 14ºC

 
Estat del cel: Cel més serè de matinada i matí. Al final del matí ja tindrem més nuvolades i a migdia ja seran suficientment gruixudes com per espetegar algun xàfec, els ruixats acompanyats de tempesta es poden allargar fins a mitja tarda. Al vespre ja ha d'anar remetent, però seguirem amb un cel força ennuvolat fins al final del dia. Ambient que tornarà a ser fresc i atípic per les dates.  

           
Vent: Calma de matinada fins que a ultima hora del matí i migdia entri marinada de llevant fluixa. A partir de mitja tarda el vent quedarà molt variable de direcció.             
       
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia.  


Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
 
Apte.    
  
  Tª Mar: 20,0ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada