Previsió Meteorològica pel 17 i 18 de Juny de 2020


AVUI TORNARAN ELS XÀFECS I DIJOUS SEGUIREM AMB NÚVOLS I ALGUN PLUGIM

Dimecres 17 de Juny de 2020:
 
Tª Màxima: Entre 19 i 21ºC
Tª Mínima: Entre  13 i 15ºC

 
Estat del cel: Es mantindran alguns núvols de matinada i matí, amb cel força variable. Al final del matí ja tindrem més nuvolades i a migdia ja seran suficientment gruixudes com per espetegar algun xàfec,sobretot a primera hora de la tarda . Al vespre ja ha d'anar remetent, però seguirem amb un cel força ennuvolat fins al final del dia. Ambient que tornarà a ser fresc i atípic per les dates.  

           
Vent: Calma de matinada fins que a ultima hora del matí i migdia entri marinada de llevant fluixa. A partir de mitja tarda el vent quedarà molt variable de direcció.             
       
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia.  


Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
 
Apte.    
  
  Tª Mar: 20,0ºC


Dijous 18 de Juny de 2020:
 
Tª Màxima: Entre 21 i 23ºC
Tª Mínima: Entre  14 i 16ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada, amb núvols que aniran arribant amb el pas de les hores. A mig matí quedarà el cel ennuvolat i pot arribar algun plugim fins els volts del migdia. A la tarda es mantindran les nuvolades, aquest cop més importants cap a l'interior, on reapareixeran els xàfecs.  

           
Vent: Terral molt fluix de matinada amb vent variable al matí. A migdia entrarà una mica de marinada de xaloc, per després girar a garbí molt fluix.             
       
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia.  


Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
 
Apte.    
  
  Tª Mar: 20,0ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada