Previsió Meteorològica pel 3 i 4 de Juny de 2020

SITUACIÓ DE TEMPESTES A PARTIR DE DARRERA HORA D'AVUI I DEMÀ DIJOUS


Dimecres 3 de Juny de 2020:
 
Tª Màxima: Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre  14 i 16ºC

 
Estat del cel: Cel serè de matinada amb alguns núvols prims. A mig matí ja veurem algunes nuvolades, que aniran progressant a partir de migdia i tarda. Al vespre i nit tendirà a quedar totalment tapat. Al llarg de la tarda i fins a la nit ja pot descarregar algun primes xàfec ,més probables i intensos al final del dia.

           
Vent: Garbí fluix de matinada i matí. A migdia entrarà mitjorn moderat, de força 3/4, que s'allargarà fins al vespre. A la nit quedarà vent variable.            
       
Estat de la Mar: Arrissada amb àrees de marejol a la tarda.  


Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
 
Apte.    
  
  Tª Mar: 19,6ºC


Dijous 4 de Juny de 2020:
 
Tª Màxima: Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre  13 i 15ºC

 
Estat del cel: Cel ennuvolat tota la matinada i matí. Al llarg de la matinada esperem pluja força seguida i a estones intensa, fins i tot amb tronada, que pot aguantar fins a primera hora del matí. A migdia podrà sortir una mica el sol, però ràpidament es tornarà a tapar i ja a primera hora de la tarda baixarà grop i tempesta. Al final del vespre s'anirà aclarint, amb refrescada general

           
Vent: Entrarà tramuntaneta de força 3/5 de matinada però pararà a mig matí. A partir de migdia quedarà vent molt variable de direcció, amb vent de grop acompanyant les tempestes.            
       
Estat de la Mar: Marejol tot el dia.  


Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
 
Apte.    
  
  Tª Mar: 19,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada