Previsió Meteorològica pel 26 i 27 d'Abril de 2021

  

PANORAMA DOMINAT PER LA MASSA D'AIRE DEL SUD, GOTELLADES DE FANG I MALA MAR A PARTIR D'AQUESTA NIT. 

Dilluns 26 d'Abril de 2021:

 
Tª Màxima: Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre  10 i 12ºC


Estat del cel: Cel variable tot el dia. Entre la matinada i migdia tindrem ullade sde sol, amb un cel bastant enterbolit, calitja i pols en suspensió. A la tarda anirà quedant més ennuvolat i al final del dia ja estarà cobert. Entre migdia i la nit es potden escapar gotellades de fang en qualsevol moment.    

Vent: Variable de matinada i matí. Al final del matí i migdia entrarà gregal moderat, de força 3/5, que es mantindrà a la tarda i vespre. A la nit ja serà provençal.                      
       
Estat de la Mar: Arrissada  de matinada i matí. A migdia pujarà ràpidament a marejol i al final de la tarda a Maror. Serà a la nit quan es compliqui més i tinguem Forta Maror, amb entrada de tràgul de llevant de 1,5 a 2m d'alçada .    

  
Condicions per al bany i la navegació: 


 
  Precaució: Tràgul de llevant notable a ultima hora.      
  

  Tª Mar: 15,1ºC
 

 

Dimarts 27 d'Abril de 2021:

 
Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre  11 i 13ºC


Estat del cel: Cel ennuvolat de matinada i part del matí, encara amb algun ruixat. A migdia i tarda s'aclarirà una mica més, i les nuvolades quedaran més cap a l'interior. La temperatura recularà respecte dies anteriors.    

Vent: Provençal a gregal fluix d ematinada, calmant al matí. A migdia i tarda dominarà la marinada de llevant a xaloc de força 2/3. 

                     
       
Estat de la Mar: Forta Maror de matinada i matí, baixant a maror a partir de migdia. Tràgul de llevant de 1,5 a 2m d'alçada de matinada, baixant a 1m a partir de migdia.    

  
Condicions per al bany i la navegació: 


 
  Tràgul de llevant destacable de matinada.     
  

  Tª Mar: 15,1ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada