Previsió Meteorològica pel 9, 10 i 11 d'Abril de 2021

 

 CAP DE SETMANA DE TEMPS REVOLTAT, TÍPIC DE PRIMAVERA. EL CANVI DE TEMPS MÉS IMPORTANT EL TINDREM A ULTIMA HORA DE DIUMENGE

 

Divendres 9 d'Abril de 2021:

 
Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre  8 i 10ºC


Estat del cel: Cel variable ja de matinada, amb núvols prims que aniran a més. Al matí els núvols es faran més abundants i a migdia ja quedarà ennuvolat. Es mantindrà el cel tapat entre migdia i la nit, amb possibilitat d'alguna gotellada al llarg de la tarda. Ambient més humit, però també menys contrastat.


Vent:
Mitjorn de força 2/4 de matinada i fins a mig matí. A migdia girarà a xaloc de força 2/4 que es mantindrà fins el vespre.                   
       
Estat de la Mar: Arrissada de matinada amb marejol la resta del dia. Lleuger tràgul de xaloc a partir de migdia.     

  
Condicions per al bany i la navegació: 


 
  Apte.     
  

  Tª Mar: 13,7ºC
 

 

Dissabte 10 d'Abril de 2021:

 
Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre  9 i 11ºC


Estat del cel: Cel variable de matinada, amb núvols que no acabaran de marxar. Al matí es tornarà a ennuvolar i entre migdia i tarda es pot tornar a escapar algun ruixat. Els núvols es mantindran fins al final del dia. Ambient més humit i pitjor visibilitat. 


Vent:
Xaloc fluix, de força 2/3 entre la matinada i la tarda. A mitja tarda tombarà cap a mitjorn fluix, que ja es mantindrà fins la nit.                   
       
Estat de la Mar: Marejol tot el dia. Tràgul de xaloc de 0,5m d'alçada.    

  
Condicions per al bany i la navegació: 


 
  Apte.     
  

  Tª Mar: 13,7ºC
 

 

Diumenge 11 d'Abril de 2021:

 
Tª Màxima: Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre  9 i 11ºC


Estat del cel: Cel variable entre la matinada i migdia, amb més domini del sol que dels núvols. A la tarda les nuvolades agafaran més empenta i al final del dia ja quedarà el cel totalment ennuvolat. A partir del vespre esperem els primers xàfecs, que s'han de fer més seguits arribats a la nit. Ambient temperat a migdia, però refrescarà a darrera hora.


Vent:
Mitjorn fluix de matinada i fins a migdia, amb estones de garbí de força 2/4. Aguantarà fins al vespre, quan girarà de cop a gregal.                    
       
Estat de la Mar: Arrissada entre la matinada i mitja tarda, amb àrees de marejol mar endins. Al vespre i nit tindrem marejol arreu.     

  
Condicions per al bany i la navegació: 


 
  Apte.     
  

  Tª Mar: 13,7ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada