Previsió Meteorològica pel 6 i 7 d'Abril de 2021

ENTRADA DE TRAMUNTANA, EN UN EPISODI CURT QUE DEMÀ AL VESPRE JA S'ACABARÀ. AMBIENT CLARAMENT MÉS FRESC.  

 

Dimarts 6 d'Abril de 2021:

 
Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre  7 i 9ºC


Estat del cel: Cel variable de matinada i matí, amb bandes de núvols que aniran circulant de nord a sud. A partir de la tarda els núvols aniran a més i a mitja tarda quedarà ennuvolat. Es mantindrà el cel tapat fins la nit, fins i tot no descartem alguna gota. Bona visibilitat i ambient més fresc.  


Vent: Tramuntaneta de força 3/5 de matinada i matí, pujant a tramuntana moderada de força 4/6 a migdia. A la tarda s'enfortirà i al vespre i nit bufarà forta, amb força 5/7 i ratxes de més de 70km/h
.                  
       
Estat de la Mar: Maror fins a migdia, amb forta maror a la tarda. Al vespre i nit tindrem àrees de maregassa. Tràgul de gregal pujant de 1m a 2m al final del dia.   

  
Condicions per al bany i la navegació: 


 
Precaució: Tramuntana forta a partir de la tarda.     
  

  Tª Mar: 14,1ºC
 

 

Dimecres 7 d'Abril de 2021:

 
Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre  6 i 8ºC


Estat del cel: Cel ennuvolat a primera hora de la matinada, però s'aclarirà ràpidament i al matí tindrem el cel serè. Es mantindrà el cel serè la resta del dia, només amb algunes senyals de tramuntana. Ambient net i clarament més fred que dies enrere.


Vent: Tramuntana forta de matinada de força 6/8 amb ratxes que poden fregar els 80km/h
. S'allargarà fins al matí, però a partir d emigdia començarà a baixar ràpidament . A la tarda girarà a gregal de força 3/5, que arribat al vespre calmarà totalment.                   
       
Estat de la Mar: Maregassa de matinada i matí, baixant a forta maror a migdia i a maror a mitja tarda. Tràgul de gregal de 2m d'alçada fins a migdoia, baixant a 1m al vespre.    

  
Condicions per al bany i la navegació: 


 
Precaució: Tramuntana forta fins a migdia.     
  

  Tª Mar: 14,1ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada