Previsió Meteorològica pel 17 i 18 de Juny de 2021

 

DIJOUS AMB UN CEL MOLT MÉS ENNUVOLAT, ALGUNA GOTELLADA DE FANG I XAFOGOR. DEMÀ VEUREM MOLTE SMÉS ESTONES DE SOL, PERÒ NO MARXARÀ L'AMBIENT BEN HUMIT. 

 

Dijous 17 de Juny de 2021


Tª Màxima: Entre 25 i 27ºC

Tª Mínima:  Entre 19 i 21ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada i matí, amb núvols baixos. A mig matí i migdia s'obriran algunes clarianes, però a la tarda es tornarà a tapar de nou. A mitja tarda i vespre aniran arribant alguns ruixats o gotellades de sud a nord, i que poden anar acompanyats de fang. Ambient humit i xafogós.  

Vent: Xaloc fluix de matinada, amb estones de gregal entre matí i migdia. A la tarda es tornarà a imposar el xaloc.

Estat de la mar: Marejol de matinada i matí, amb maror a la tarda. Tràgul de llevant de 0,5m fins a migdia i de 1m a la tarda i vespre.

Condicions per al bany i navegació: 


 Apte

Tª Mar: 21,6ºC
 

 

Divendres 18 de Juny de 2021


Tª Màxima: Entre 24 i 26ºC

Tª Mínima:  Entre 17 i 19ºC

Estat del Cel: Cel variable de matinada, amb núvols baixos i ambient ben humit. Akl centre del dia tindrem un cel més serè, però amb el pas de núvols prims. Al vespre i nit tornaran a aparèixer alguns intèrvals de núvols baixos. Ambient xafogós, amb una matinada més fresca.  

Vent: Garbí molt fluix de matinada, calmant al matí. A migdia i tarda dominarà la marinada de llevant de força 2/3, calmant a darrera hora.

Estat de la mar: Arrissada a primera i ultima hora i marejol a migdia i tarda. Tràgul de llevant de 0,5m de matinada.

Condicions per al bany i navegació: 


 Apte

Tª Mar: 21,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada