Previsió Meteorològica pel 22 i 23 de Juny de 2021

 

DIMARTS MOLT TRANQUIL, AMB ALGUNES NUVOLADES DE TARDA. DIMECRES LA REVETLLA NO PERILLA, PERÒ A MIGDIA I TARDA ELS NÚVOLS SERAN MÉS GRUIXUTS I ES POT ESCAPAR ALGUN RUIXAT.

Dimarts 22 de Juny de 2021


Tª Màxima: Entre 25 i 27ºC

Tª Mínima:  Entre 18 i 20ºC

Estat del Cel: Cel serè de matinada i matí. A migdia i tarda veurem més nuvolades, amb núvols que deixaran el cel variable. Ambient no tant càlid, sobretot al centre del dia.  

Vent: Refrontall a primera hora de la matinada i lleuger mestralet al matí. A migdia i tarda tindrem marinada de llevant de força 2/4.

Estat de la mar: Arrissada fins  al matí, amb marejol a partir de migdia.

Condicions per al bany i navegació: 


 Apte

Tª Mar: 22,1ºC
 

 

Dimecres 23 de Juny de 2021


Tª Màxima: Entre 25 i 27ºC

Tª Mínima:  Entre 17 i 19ºC

Estat del Cel: Cel més serè de matinada, amb alguns núvols prims. A mig mati ja veurem aparèixer nuvolades, que seran més abundants a migdia. Entre migdia i primera hora de la tarda poden arribar a deixar alguna gotellada o ruixat, però a mitja tarda ja s'aniran esvaint i al final del dia ja tornarem a tenir un cel més serè. Farà una nit agradable de revetlla. 

Vent: Tramuntaneta molt fluixa de matinada, girant a gregal al final del matí. A migdia i tarda dominarà la marinada fluixa de llevant, ja per acabar calmant al vespre i nit.

Estat de la mar: Arrissada fins  al matí, amb marejol a partir de migdia.

Condicions per al bany i navegació: 


 Apte

Tª Mar: 22,1ºC

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada