Previsió Meteorològica pel 4, 5 i 6 de Juny de 2021

 

DIVENDRES I PRIMERA PART DE DISSABTE ENCARA AMB PRESÈNCIA DE NÚVOLS BAIXOS, A PARTIR DE DEMÀ AL MATÍ S'ACLARIRÀ MOLT MÉS I MARXARÀ LA HUMITAT D'AQUESTS DIES. DIUMENGE MÉS CÀLID. 

Divendres 4 de Juny de 2021


Tª Màxima: Entre 20 i 22ºC

Mínima:  Entre 15 i 17ºC

Estat del Cel: Cel més ennuvolat de matinada i matí, amb núvols baixos i alguna boirada cap a mar. A mig matí els núvols aniran a menys, però no acabaran de marxar en tot el dia, quedant un panorama molt variable. Al vespre i nit també veurem nuvolades més importants cap a l'interior i muntanya. Ambient xafogós i molt humit.  

Vent: Gregal molt fluix de matinada i matí, girant a llevant fluix de força 2/3 a migdia i tarda. Al vespre tornarà el gregal i ja a la nit entrarà tramuntaneta de força 3/4.

Estat de la mar: Marejol tot el dia.

Condicions per al bany i navegació: 


 Apte

Tª Mar: 18,7ºC 


Dissabte 5 de Juny de 2021


Tª Màxima: Entre 22 i 24ºC

Mínima:  Entre 17 i 19ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada, amb núvols baixos que s'aniran trencant al llarg del mí. A migdia ja tindrem un cel molt més serè. A migdia i tarda dominaran més els núvols prims que aniran progressant de sud a nord.  

Vent: Tramuntaneta de força 3/4 de matinada i primera part del matí, després girarà a gregal que es mantindrà fins al vespre. A la nit farà mestralet.

Estat de la mar: Marejol tot el dia. Tràgul de gregal de 0,5m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació: 


 Apte

Tª Mar: 18,7ºC 


Diumenge 5 de Juny de 2021


Tª Màxima: Entre 27 i 29ºC

Mínima:  Entre 18 i 20ºC

Estat del Cel: Cel variable de matinada, amb algunes restes de núvols. A partir de l matí i la resta el dia dominarà el cel serè. De tarda alguna nuvolada cap a l'interior. Ambient més càlid tant de nit com a migdia i tarda.  

Vent: Mestral molt fluix de matinada, calmant al matí. A migdia i tarda tindrem marinada fluixa de xaloc.

Estat de la mar: Arrissada tot el dia.

Condicions per al bany i navegació: 


 Apte

Tª Mar: 18,7ºC 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada