Previsió Meteorològica pel 2 i 3 de setembre de 2021

 

ARRIBEN ELS DOS DIES MÉS INSEGURS DE LA SETMANA, AVUI DIJOUS AMB RUIXATS I XÀFECS , QUE S'ALLARGARAN FINS LA PROPERA NIT I MATINADA. 

 

Dijous 2 de Setembre de 2021


Tª Màxima: Entre 21 i 23ºC

Tª Mínima:  Entre 16 i 18ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada i gairebé tot el matí, amb algun ruixat que passarà ràpidament. A migdia s'obriran clarianes i quedarà variable fins el vespre. Al vespre i nit es tornarà a ennuvolar, amb possibilitat que tornin els xàfecs a la nit. Ambient clarament més fresc.     

Vent:  Gregal fluix de matinada, calmant al matí. A migdia tornarà a bufar gregal fluix, que girarà més a llevant a la tarda. Al vespre i nit quedarà vent molt variable de direcció.   

Estat de la mar: Marejol fins a migdia amb àrees de maror a la tarda. Tràgul de gregal de 0,5 a 1m d'alçada a partir de mitja tarda.

Condicions per al bany i navegació: 


Apte
 
Tª Mar: 23,4ºC
 

 

Divendres 3 de Setembre de 2021


Tª Màxima: Entre 22 i 24ºC

Tª Mínima:  Entre 17 i 19ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada i primera hora del matí, amb pluja de matinada, que pot ser intensa i amb tempesta. Al matí s'anirà aclarint i quedarà un cel variable fins a la tarda, quan les nuvolades tornaran a agafar empenta. Al final de la tarda, esperem de nou alguns xàfecs i tronades. Ambient que seguirà fresc tot el dia.      

Vent:  Provençal de matinada i matí de força 3/4, girant a gregal a migdia. A la tarda quedarà vent molt més variable de direcció.   

Estat de la mar: Maror de matinada i matí, amb marejol a la tarda. Tràgul de gregal d'1m d'alçada

Condicions per al bany i navegació: 


Apte
 
Tª Mar: 23,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada