Previsió Meteorològica pel 3, 4 i 5 de setembre de 2021

 

AVUI DIVENDRES MANTINDREM UNA SITUACIÓ INSEGURA, AMB TENDÈNCIA A QUE DEMÀ ES VAGI ACLARINT I QUEDI UN CAP DE SETMANA DE CEL SERÈ I MÉS CALOR

Divendres 3 de Setembre de 2021


Tª Màxima: Entre 23 i 25ºC

Tª Mínima:  Entre 19 i 21ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada i primera hora del matí. Al matí s'anirà aclarint i quedarà un cel variable fins a migdia, quan les nuvolades tornaran a agafar empenta. Al mitja tarda, esperem de nou alguns xàfecs i tronades. Ambient que seguirà fresc i humitat el dia.      

Vent:  Provençal de matinada i matí de força 3/4, girant a gregal a migdia. A la tarda quedarà vent molt més variable de direcció.   

Estat de la mar: Maror tot el dia. Tràgul de gregal d'1 a 1,5m d'alçada

Condicions per al bany i navegació: 


Precaució: Tràgul de llevant tot el dia
 
Tª Mar: 23,4ºC
 

Dissabte 4 de Setembre de 2021


Tª Màxima: Entre 24 i 26ºC

Tª Mínima:  Entre 19 i 21ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada, amb núvols baixos abundants i ambient molt humit. Al matí s'aniran esqueixant els núvols i quedarà un cel més serè fins a primera hora de la tarda. A mitja tarda i vespre veurem més nuvolades i fins i tot no es descarta alguna gotellada al vespre. Ambient xafogós.      

Vent:  Mestral fluix de matinada, calmes al matí i marinada de xaloc a migdia i tarda de força 2/3. A mitja tarda girarà a mitjorn fluix.   

Estat de la mar: Marejol tot el dia, amb tràgul de llevant de 0,5m de matinada

Condicions per al bany i navegació: 


Apte
 
Tª Mar: 23,4ºC
 

Diumenge 5 de Setembre de 2021


Tª Màxima: Entre 28 i 30ºC

Tª Mínima:  Entre 18 i 20ºC

Estat del Cel: Cel serè tot el dia, només amb alguns núvols prims de matinada. Ambient més càlid a migdia i tarda i xafogor més acusada.      

Vent:  Garbí molt fluix de matinada, calmant al matí. A migdia entrarà marinada de llevant a xaloc de força 2/3, que anirà girant cap a mitjorn i garbí a la tarda..   

Estat de la mar:Arrissada tot el dia.

Condicions per al bany i navegació: 


Apte
 
Tª Mar: 23,4ºC

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada