Previsió Meteorològica pel 20 i 21 de setembre de 2021

 

TORNEN ELS XÀFECS I ES MANTÉ L'AMBIENT FRESC, DIMARTS EL TEMPS MILLORARÀ, AMB TRAMUNTANETA TOT EL DIA.

 

Dilluns 20 de Setembre de 2021


Tª Màxima: Entre 21 i 23ºC

Tª Mínima:  Entre 15 i 17ºC

Estat del Cel: Cel variable de matinada, amb nuvolades que cada cop es faran més abundants. Entre mig matí i migdia quedarà el cel ennuvolat, fins que a la tarda acabi per descarregar. Esperem xàfecs i també amb tempesta, que es mantindran fins al vespre o primera hora de la nit. Al final del dia ja no plourà. Ambient fresc tot el dia.        

Vent:  Variable de matinada, amb gregal fluix entre matí i migdia. A la tarda hi haurà moments de vent variable, però ja girant cap a tramuntaneta de força 3/4 al vespre i nit.   

Estat de la mar:Arrissada a primera hora, amb marejol a partir de mig matí. Al vespre i nit ja tindrem àrees de maror, amb tràgul de gregal de 0,5m.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte
 
Tª Mar: 22,8ºC
 

Dimarts 21 de Setembre de 2021


Tª Màxima: Entre 23 i 25ºC

Tª Mínima:  Entre 14 i 16ºC

Estat del Cel: Cel tapat de matinada, amb clarianes a partir del matí. Es mantindrà el cel variable tot el dia, amb una combinació de nuvolades i també núvols alts. Ambient més fresc de matinada .         

Vent:  Tramuntana moderada de matinada i matí, de força 3/5. A migdia girarà a gregal fluix, es mantindrà a la tarda i al vespre i nit tornarà la tramuntaneta.   

Estat de la mar: Maror tot el dia, amb tràgul de gregal d'1m.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte
 
Tª Mar: 22,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada