Previsió Meteorològica pel 10, 11 i 12 de Desembre de 2021

 

DIVENDRES AMB TRAMUNTANADA A PARTIR DE MIGDIA, DISSABTE TRAMUNTANA A LA BAIXA I DIUMENGE SERÀ EL DIA MÉS PLÀCID I ASSOLELLAT DE TOTS TRES.

Divendres 10 de Desembre de 2021


Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC

Tª Mínima:  Entre 3 i 5ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada i matí, amb alguns plugims. A migdia veurem ullades de sol, que seguiran a la tarda, amb núvol alts i mitjos abundants. Menys fred de nit.  

Vent:  Garbí fluix de matinada i primera hora del matí. A mig matí entrarà tramuntana moderada, que s'enfortirà ràpidament a migdia. Entre migdia i la nit bufarà molt forta, de força 7/9 amb cops de força 10 i ratxes que superaran els 90km/h.

Estat de la mar:Arrissada de matinada, pujant a maror a mig matí i Forta Maror a migdia. A la tarda hi haurà maregassa amb tràgul de gregal de més de 2m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació: 


  Prohibit: Tramuntana molt forta a partir de migdia
 
 
 Tª Mar: 14,9ºC
 

Dissabte 11 de Desembre de 2021


Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC

Tª Mínima:  Entre 7 i 9ºC

Estat del Cel: Cel variable de matinada, amb núvols prims. Els núvols prims es mantindran tot el dia, acompanyats de senyals de tramuntana. Ambient no tant fred, però ventat a primera hora.  

Vent:  Tramuntana forta de matinada i fins al matí, de força 6/8. A mig matí anirà mancant cap a força 5/7 i ja a força 4/6 a la tarda. De cara al vespre i nit tendirà a quedar tramuntaneta i finalment desaparèixer. 

Estat de la mar:Forta maror de matinada i fins a migdia, baixant a maror a la tarda i marejol al vespre. El tràgul de gregal baixarà dels 2 a 1m d'alçada a la tarda.

Condicions per al bany i navegació: 


  Precaució: Tramuntana forta  de matinada i matí.
 
 
 Tª Mar: 14,9ºC
 

Diumenge 12 de Desembre de 2021


Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC

Tª Mínima:  Entre 2 i 4ºC

Estat del Cel: Cel serè gran part del dia, però encara amb alguns núvols prims de matinada. Tornarà a fred més fred a primera hora, però a migdia hi haurà bonança.  

Vent:  Vent molt fluix i variable tot el dia.

Estat de la mar:Arrissada tot el dia.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte
 
 
 Tª Mar: 14,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada