Previsió Meteorològica pel 3, 4 i 5 de Desembre de 2021

 

DESPRÉS DE LA TRAMUNTANADA D'AVUI DIVENDRES, TINDREM UN CAP DE SETMANA MÉS VARIABLE. MÉS NÚVOLS DISSABTE I UN DIUMENGE ALTRE COP AMB ENTRADA DE TRAMUNTANA

 

Divendres 3 de Desembre de 2021


Tª Màxima: Entre 10 i 12ºC

Tª Mínima:  Entre 4 i 6ºC

Estat del Cel: Cel serè tot el dia, només amb alguns núvols alts i de vent. Bona visibilitat i ambient d'hivern tot el dia.  

Vent:  Tramuntana molt forta de matinada, de força 8/10. Al matí baixarà a força 6/8 i mancarà ràpidament a migdia. A la tarda desapareixerà la tramuntana i quedarà vent molt fluix i variable.

Estat de la mar: Maregassa de matinada, baixant a forta maror al matí i maror a migdia. El tràgul de gregal sobrepassarà els 2m de matinada i anirà baixant fins 1m a migdia i tarda.

Condicions per al bany i navegació: 


  Precaució: Tramuntana molt forta de matinada, baixant durant el dia
 
 
 Tª Mar: 16,0ºC
 

 

Dissabte 4 de Desembre de 2021


Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC

Tª Mínima:  Entre 2 i 4ºC

Estat del Cel: Cel més serè de matinada, però amb núvols prims que aniran arribant al llarg del matí. A migdia seran més espessos i a la tarda també apareixeran nuvolades. Al vespre i nit tindrem el cel ennuvolat i fins i tot amb alguna gotellada. Ambient més temperat a migdia però fred a primera hora.  

Vent:  Garbí molt fluix entre la matinada i migdia. A mitja tarda entrarà tramuntana moderada de força 4/6, que al vespre bufarà forta, de força 5/7.

Estat de la mar: Arrissada de matinada i fins la tarda. A la tarda pujarà a maror i al vespre i nit tindrem Forta Maror, amb tràgul d egregal d'1 a 1,5m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació: 


  Precaució: Tramuntana forta al vespre i nit.
 
 
 Tª Mar: 16,0ºC
 

 

Diumenge 5 de Desembre de 2021


Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC

Tª Mínima:  Entre 5 i 7ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada, encara amb possibilitat d'alguna gota. Al matí s'anirà aclarint i veurem estones de sol fins a migdia. A la tarda el cel quedarà molt més serè i es mantindrà així fins la nit. Tornarà a recular la temperatura a migdia.  

Vent:  Fluix i variable de matinada i tot el matí. A migdia entrarà tramuntana moderada de força 4/6, que a la tarda i vespre pujarà a força 6/8.

Estat de la mar: Arrissada de matinada i bona part del matí. A migdia i tarda pujarà a maror i a la nit tindrem àrees de Forta Maror. Tràgul de gregal d'1m d'alçada a partir de la tarda

Condicions per al bany i navegació: 


  Precaució: Tramuntana moderada a la tarda i nit
 
 
 Tª Mar: 16,0ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada