Previsió Meteorològica pel 2 i 3 de Desembre de 2021

 

GROPADA DE TRAMUNTANA ENTRE AQUESTA TARDA I LA PROPERA MATINADA. DEMÀ CEL SERÈ I TRAMUNTANA A LA BAIXA.

Dijous 2 de Desembre de 2021


Tª Màxima: Entre 10 i 12ºC

Tª Mínima:  Entre 5 i 7ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada i primera hora del matí, amb xàfecs durant la matinada. A mig matí s'obriran clarianes i quedarà més serè a migdia. Després a la tarda apareixeran de nou alguns núvols i senyals de tramuntana. Es mantindrà l'ambient d'hivern. 

Vent:  Calma a primera hora de la matinada. A partir del matí entrarà tramuntana moderada, de força 3/5, que s'ha de reforçar a migdia. A la tarda bufarà forta, amb força 5/7, pujant a molt forta a partir del vespre i nit, de força 8/10 i cops que superaran els 100km/h.

Estat de la mar: Arrissada de matinada pujant ràpidament a maror al matí. A migdia ja tindrem Forta Maror i a la nit Maregassa, amb tràgul de gregal de més de 2m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació: 


Prohibit: Gropada encesa de tramuntana a partir de la tarda
 
 
 Tª Mar: 16,0ºC
 

Divendres 3 de Desembre de 2021


Tª Màxima: Entre 10 i 12ºC

Tª Mínima:  Entre 4 i 6ºC

Estat del Cel: Cel serè tot el dia, només amb alguns núvols alts i de vent. Bona visibilitat i ambient d'hivern tot el dia.  

Vent:  Tramuntana molt forta de matinada, de força 8/10. Al matí baixarà a força 6/8 i mancarà ràpidament a migdia. A la tarda desapareixerà la tramuntana i quedarà vent molt fluix i variable.

Estat de la mar: Maregassa de matinada, baixant a forta maror al matí i maror a migdia. El tràgul de gregal sobrepassarà els 2m de matinada i anirà baixant fins 1m a migdia i tarda.

Condicions per al bany i navegació: 


  Precaució: Tramuntana molt forta de matinada, baixant durant el dia
 
 
 Tª Mar: 16,0ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada