Previsió Meteorològica pel 31 de Gener i 1 de Febrer de 2022

 

 Inici de setmana marcat per la forta tramuntana, serà un episodi intens però curt, demà al vespre la tramuntana ja haurà desaparegut

 

Dilluns 31 de Gener de 2022


Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC

Tª Mínima:  Entre 2 i 4ºC

Estat del Cel: Cel serè de matinada i bon matí. Abans de migdia veurem alguns núvols prims de nord a sud i senyals de tramuntana, que aniran a més a la tarda i vespre. Ambient encara contrastat entre dia i nit, amb poca humitat i bona visibilitat. 

Vent:  Calma de matinada. A mig matí entrarà tramuntana moderada de força 3/5, pujant d'intensitat a partir de migdia. A la tarda entrarà tramuntana forta, de força 5/7 i molt forta a partir del vespre i nit, amb força 7/9 i ratxes que s'aproparan als 90km/h. 

Estat de la mar: Arrissada de matinada, però empitjorant ràpidament a partir del matí. Maror a migdia, Forta Maror a la tarda i Maregassa a partir del vespre, amb tràgul de gregal de 2 a 2,5m al final del dia.

Condicions per al bany i navegació: 


Precaució: Tramuntana forta a partir de la tarda.
 
 
 Tª Mar: 13,3ºC
 

Diumarts 1 de Febrer de 2022


Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC

Tª Mínima:  Entre 5 i 7ºC

Estat del Cel: Cel variable de matinada, amb senyals de tramuntana. Quedarà serè a partir del matí i es mantindrà clar fins al final del dia. Ambient sec i molt ventat. 

Vent:  Tramuntana molt forta de matinada i matí, amb gropada encesa. Anirà mancant a partir de migdia i a la tarda quedarà tramuntana moderada de força 5/7. Al vespre i nit la tramuntana desapareixerà. 

Estat de la mar:Maregassa fins a migdia, baixant a Forta Maror a la tarda i maror al vespre. Tràgul de gregal de 2,5m de matinada, baixant a 1,5m a la tarda.

Condicions per al bany i navegació: 


Prohibit: Tramuntana molt forta fins a migdia.
 
 
 Tª Mar: 13,3ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada