Previsió Meteorològica pel 5 i 6 de Gener de 2022

VIGÍLIA DE REIS AMB CANVI DE TEMPS I TRAMUNTANA FORTA TOT EL DIA. PER REIS PERSISTIRÀ LA TRAMUNTANA, PERÒ AMB TENDÈNCIA A LA BAIXA. AMBIENT MÉS FRED. 

 

Dimecres 5 de Gener de 2022


Tª Màxima: Entre 10 i 12ºC

Tª Mínima:  Entre 6 i 8ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada i primera hora del matí, amb alguna gota de matinada. A migdia s'aclarirà ràpidament i a la tarda només quedaran núvols prims i senyals de tramuntana. Ambient clarament més fred, tornarà l'hivern.

Vent:  Tramuntana forta de matinada, de força 5/7, pujant a molt forta al matí. Es mantindrà la tramuntana de força 7/9 gairebé tot el dia, amb ratxes superiors als 80km/h.

Estat de la mar: Forta Maror de matinada, pujant a Maregassa al matí. Es mantindrà la maregassa la resta del dia. Tràgul de gregal de 2 a 2,5m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació: 


  Prohibit: Tramuntana forta tot el dia
 
 
 Tª Mar: 14,4ºC
 

Dijous 6 de Gener de 2022


Tª Màxima: Entre 9 i 11ºC

Tª Mínima:  Entre 5 i 7ºC

Estat del Cel: Cel serè tot el dia, en una jornada de molt bona visibilitat i poca humitat. Ambient fred, d'hivern.

Vent:  Tramuntana forta de matinada, matí i migdia, de força 6/8 amb cops per sobre els 80km/h. A la tarda anirà baixant d'intensitat cap a força 5/7 i força 4/6 al vespre. Ja a la nit afluixarà molt més i quedarà tramuntaneta.

Estat de la mar: Maregassa entre la matinada i migdia, baixant a Forta Maror a la tarda i a maror al vespre i nit. Tràgul de gregal de 2,5m d'alçada de matinada i matí, baixant a 2m a migdia i 1m al vespre i nit.

Condicions per al bany i navegació: 


  Precaució: Tramuntana forta fins a migdia
 
 
 Tª Mar: 14,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada