Previsió Meteorològica pel 4 i 5 de Gener de 2022

 

CANVI DE TEMPS A LA VISTA. DIMARTS ENCARA FORÇA PLÀCID, AMB MÉS NÚVOLS A LA NIT. DIMECRES MARCAT PER LA FORTA TRAMUNTANA I UN AMBIENT MOLT MÉS FRED. 

 

Dimarts 4 de Gener de 2022


Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC

Tª Mínima:  Entre 3 i 5ºC

Estat del Cel: Cel variable, amb núvols prims entre la matinada i migdia. A la tarda els núvols es faran més espessos i al final del dia quedarà molt més ennuvolat. Pot aparèixer de nou alguna boira a primera hora, amb ambient fred.

Vent:  Molt fluix i variable de matinada i matí. A migdia entrarà gregal fluix, de força 2/3, que es mantindrà a la tarda. A la nit girarà a tramuntaneta de força 3/4.

Estat de la mar: Arrissada fins a migdia, amb marejol a partir de la tarda.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte
 
 
 Tª Mar: 14,3ºC
 

 

Dimecres 5 de Gener de 2022


Tª Màxima: Entre 10 i 12ºC

Tª Mínima:  Entre 6 i 8ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada i primera hora del matí, amb alguna gota de matinada. A migdia s'aclarirà ràpidament i a la tarda només quedaran núvols prims i senyals de tramuntana. Ambient clarament més fred, tornarà l'hivern.

Vent:  Tramuntana forta de matinada, de força 5/7, pujant a molt forta al matí. Es mantindrà la tramuntana de força 7/9 gairebé tot el dia, amb ratxes superiors als 80km/h.

Estat de la mar: Forta Maror de matinada, pujant a Maregassa al matí. Es mantindrà la maregassa la resta del dia. Tràgul de gregal de 2 a 2,5m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació: 


  Prohibit: Tramuntana forta tot el dia
 
 
 Tª Mar: 14,3ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada