Previsió Meteorològica pel 15 i 16 de Juny de 2022

 
 
Aquest dimecres no veurem tants núvols, però es mantindrà la calitja i la pols en suspensió. Per demà s'accentuarà la calor, sobretot a mitja tarda i vespre.
 
 
Dimecres 15 de Juny de 2022

Tª Màxima: Entre 30 i 32ºC

Tª Mínima:  Entre 22 i 24ºC

Estat del Cel: Cel variable de matinada, amb núvols prims i restes de nuvolades, quedant més serè a mig matí i migdia. Es mantindrà serè a primera hora de la tarda, amb alguna nuvolada a mitja tarda i vespre. Calor acusada i xafogor, amb pitjor visibilitat i calitja.    

Vent: Variable de matinada, amb gregal fluix a última hora i de bon matí. A migdia hi haurà marinada de llevant a xaloc de força 2/3, que anirà girant a xaloc a la tarda. Al vespre i nit calmarà

Estat de la mar: Calma de matinada i matí amb arrissada i àrees de marejol a migdia i tarda.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 21,4ºC
 
 
Dijous 16 de Juny de 2022

Tª Màxima: Entre 35 i 37ºC

Tª Mínima:  Entre 20 i 22ºC

Estat del Cel: Cel serè gran part del dia, però amb possibilitat d'algun banc de boira entre la matinada i migdia. A migdia i tarda també veurem alguns núvols prims. Ambient molt càlid, sobretot a mitja tarda i vespre. Mala visibilitat i calitja.     

Vent: Calma de matinada i part del matí. A migdia entrarà marinada de llevant a xaloc i es mantindrà fins a mitja tarda. A mitja tarda i vespre girarà a garbí fluix.

Estat de la mar: Calma de matinada i matí amb arrissada i àrees de marejol a migdia i tarda.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 21,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada