Previsió Meteorològica pel 3, 4 i 5 de Juny de 2022

 

CAP DE SETMANA DE CEL FORÇA VARIABLE, PERÒ AMB AMBIENT D'ESTIU ON HI SUMAREM LA CALITJA I LA XAFOGOR. BOIRES A PRIMERA HORA, QUE DESAPAREIXERAN AL MATÍ.  
 
 
Divendres 3 de Juny de 2022

Tª Màxima: Entre 29 i 31ºC

Tª Mínima:  Entre 17 i 19ºC

Estat del Cel: Cel variable tot el dia, amb bancs de núvols baixos o boires de matinada i bandes de núvols alts que aniran passant al llarg de tot el dia. A la tarda poden ser una mica més espessos. Ambient càlid i xafogós tot el dia, amb calitja abundant.      

Vent: Calma de matinada amb gregal a primera hora del matí. A migdia anirà girant de gregal a llevant i després a la tarda marinada de xaloc. Al vespre i nit anirà calmant.

Estat de la mar: Marejol tot el dia.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 18,9ºC
 
 
Dissabte 4 de Juny de 2022

Tª Màxima: Entre 28 i 30ºC

Tª Mínima:  Entre 17 i 19ºC

Estat del Cel: Cel variable bona part del dia, amb aparició de boires i bancs de núvols baixos de matinada i matí. La resta del dia aniran passant bandes de núvols alts i mitjos. Ambient xafogós tot el dia.     

Vent: Calma de matinada i fins a mig matí. A migdia bufarà gregal fluix i a la tarda marinada de xaloc a migjorn. Al vespre quedarà garbí fluix.

Estat de la mar: Arrissada a primera hora i marejol a migdia i tarda.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 18,9ºC
 
 
Diumenge 5 de Juny de 2022

Tª Màxima: Entre 28 i 30ºC

Tª Mínima:  Entre 18 i 20ºC

Estat del Cel: Tornaran a aparèixer alguns núvols baixos de matinada, però al matí i migdia tindrem el cel serè. A la tarda arribaran núvols prims, que ja es mantindran fins la nit. Es mantindrà la xafogor.      

Vent:Garbí fluix de matinada, girant a refrontall de bon matí. A migdia i tarda dominarà la marinada de xaloc, girant a migjorn al vespre.

Estat de la mar: Arrissada tot el dia, amb àrees de marejol a la tarda.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 18,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada