Previsió Meteorològica pel 21 i 22 de Juny de 2022

 

Veurem més núvols, però això no voldrà dir que faci menys calor. Tornarà el garbí a les tardes i alguns ruixats la matinada de dimecres.
 
 
Dimarts 21 de Juny de 2022

Tª Màxima: Entre 32 i 34ºC

Tª Mínima:  Entre 20 i 22ºC

Estat del Cel: Cel variable tot el dia, amb núvols prims de matinada i matí i núvols més desenvolupats a partir de migdia. A la tarda les nuvolades seran més importants a l'interior i aquí a la costa més esqueixades, amb possibilitat d'alguna gotellada plena de fang. Xafogor molt marcada tot el dia i calor a la tarda.       

Vent: Garbí fluix de matinada amb vent molt variable al matí. A migdia entrarà una mica de marinada però a la tarda s'imposarà el garbí fluix. Vent més variable al vespre i nit.

Estat de la mar: Arrissada de matinada i matí, amb marejol a la tarda.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 23,3ºC
 
Dimecres 22 de Juny de 2022

Tª Màxima: Entre 30 i 32ºC

Tª Mínima:  Entre 21 i 23ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada i primera hora del matí, amb panorama més variable fins a la tarda. De matinada podem tenir ruixats passatgers i al final del matí i migdia algun xàfec més destacable. A la tarda s'aclarirà. Seguirem amb un ambient càlid tot el dia.       

Vent: Ponent fluix de matinada, que girarà a garbí al matí. Es mantindrà el garbí moderat a migdia i tarda, de força 3/5.

Estat de la mar: Arrissada tot el dia, amb àrees de marejol a la tarda.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 23,3ºC
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada