Previsió Meteorològica pel 3 i 4 de Juliol de 2023

 

Encetem setmana amb uns matins d'estiu i unes tardes amb xàfecs i grops. Ambient xafogós i continuaran les nits tropicals.
 
 
Dilluns 3 de Juliol de 2023
 

Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC

Tª Mínima:  Entre 21 i 23ºC

Estat del Cel: Cel serè entre la matinada i migdia, només amb alguns núvolets poc importants. A la tarda aniran creixent nuvolades i ja a mitja tarda i vespre el cel es taparà. Al final de la tarda i vespre es pot apropar algun xàfec des de l'interior. Ambient xafogós bona part del dia.           

Vent:Vent variable de matinada, amb calmes de bon matí. A migdia bufarà marinada de gregal a llevant, que girarà a xaloc a la tarda. Al final de la tarda el vent quedarà molt variable, degut als grops de l'interior. .

Estat de la mar: Arrissada tot el dia, amb àrees de marejol a migdia.

Condicions per al bany i navegació:

Apte
 
 
 Tª Mar: 24,0ºC
 
 
Dimarts 4 de Juliol de 2023
 

Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC

Tª Mínima:  Entre 18 i 20ºC

Estat del Cel: Cel variable a primera hora, amb alguns núvols baixos. Al mati i fins a migdia estarà força serè, però a partir de la tarda les nuvolades agafaran empenta i a mitja tarda arribarà grop des de l'interior,amb xàfec que pot ser intens i amb tempesta. Calor sens excessos, però xafogor marcada.            

Vent: Calma de matinada i matí, amb xaloc de força 2/3 a migdia i fins a mitja tarda. A mitja tarda quedarà el vent molt variable. 

Estat de la mar: Arrissada tot el dia, amb àrees de marejol a migdia i tarda.

Condicions per al bany i navegació:

Apte
 
 
 Tª Mar: 24,0ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada