Previsió Meteorològica pel 13, 14 i 15 d'Octubre de 2023

 

Cap de setmana de reculada de temperatura i cel molt més variable. Els núvols aniran guanyant terreny i entre dissabte i diumenge tindrem unes hores de tramuntaneta
 
Divendres 13 d'Octubre de 2023
 

Tª Màxima: Entre 27 i 29ºC

Tª Mínima:  Entre 14 i 16ºC

Estat del Cel: Cel variable d ematinada i matí, amb entrada de bancs de boira espessa. A mig matí s'ha de dissipar i quedarà un cel serè la resta del dia. Ambient molt humit i fresc a primera hora però càlid a la tarda.                 

Vent: Calma de matinada i matí, amb entrada de garbí de força 3/5 a migdia i que es mantindrà fins al vespre. A la nit tornarà a calmar.

Estat de la mar: Arrissada arran de costa amb marejol mar endins.

Condicions per al bany i navegació:

  Apte
 
 Tª Mar: 22,3ºC
 
 
Dissabte 14 d'Octubre de 2023
 

Tª Màxima: Entre 23 i 25ºC

Tª Mínima:  Entre 15 i 17ºC

Estat del Cel: Cel variable gran part del dia. De matinada i matí dominaran els núvols alts i prims i de nou algun banc de boira. A partir d emigdia apareixeran nuvolades i al llarg de la tarda aniran a més. Quedarà el cel força tapat al vespre i nit i fins i tot amb possibilitat d'alguna gota. Ambient més fresc tot el dia.                 

Vent: Garbí molt fluix de matinada, amb marinada de llevant a gregal a migdia i fins a mitja tarda. Al vespre entrarà tramuntaneta de força 375, que aguantarà fins a la nit.

Estat de la mar: Calma a primera hora amb marejol a partir de migdia . Al vespre i nit hi haurà maror. Tràgul de gregal de 0,5 a 1m d'alçada a la nit.

Condicions per al bany i navegació:

  Apte
 
 Tª Mar: 22,3ºC
 
 
Diumenge 15 d'Octubre de 2023
 

Tª Màxima: Entre 22 i 24ºC

Tª Mínima:  Entre 16 i 18ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada i fins a mig matí. Al final del matí i migdia ja tindrem moltes més clarianes, i a la tarda ja dominarà el cel més serè, només amb restes de núvols prims. Es consolidarà el descens de temperatura, que sobretot notarem  amigdia i tarda .                 

Vent: Tramuntaneta de força 3/4 de matinada i primera meitat del matí. Després girarà  agregal  amigdia i tarda. Al final de la tarda i vespre ja calmarà.

Estat de la mar: Marejol tot el dia amb àrees de maror al matí. Tràgul de gregal de 0,5m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació:

  Apte
 
 Tª Mar: 22,3ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada